torsdag den 18. februar 2016

Hyggedage i KøbenhavnI forbindelse med mit projekt Ung i Sjælør og Sydhavnen har jeg haft børn fra området ude til forskellige aktiviteter, hvor den seneste var klatring. Vi var ude hos Blocs and Walls, hvor vi klatrede på bouldervægge, hvor man klatrer uden sele, men ikke kommer så højt op. Derudover har de også rebklatring, hvor man hos Blocs and Walls kan komme 11 meter op. Det var en sjov oplevelse, og det var fedt at se de unge blive udfordret og overskride grænser. 

Om aftenen besluttede Katrine og jeg os for selv at prøve de forskellige vægge. Vi havde en dygtig instruktør, som gav os gode tips og tricks, hvorefter vi gav os i kast med mange forskellige vægge og sværhedsgrader. Der var de hårde, de hurtige og dem, hvor man lige skulle tænke sig om en ekstra gang. Det var super fedt, og vi blev i hvert fald også udfordret!


Som man kan se på billedet var det en hård omgang!
Dagen efter føltes det lidt som dagen derpå. Derfor var det også ekstra heldigt, at vi havde en dag, hvor vi skulle pakke post. Katrine har afholdt ScoutZone Løbet, som var en succes uden lige! Det vanvittige deltagertal betød også, at vi skulle sende masser af mærker ud, så nu håber vi bare, at deltagerne glæder sig til at modtage de super flotte mærker. 

//Maria
Ingen kommentarer:

Send en kommentar