torsdag den 21. april 2016

På ukendt grund – Overraskelsestur et sted i Jylland


Klokken er 8:00, det er mandag morgen, og vi er spændte på at komme afsted på tur, selvom vi ikke kender programmet. Maria, en af GEÅ’erne fra CPH har arrangeret en overraskelsestur, hvor ingen af os tre andre GEÅ’er ved, hvad vi skal lave.
Mandag morgen kl. 8, fik vi alle sammen bind for øjnene og blev sat bag i en bil, med kurs mod et ukendt sted i Jylland. Ved ankomst, et sted på den jyske hede, var det blevet tid til frokost og hygge med pandekager over bål. Da vi havde slappet af i et stykke tid, fik vi udleveret kort, hvor slutdestinationen var indtegnet, og derefter var det blot afsted ud over markerne med kurs mod destinationen. Afsted det gik, og inden længe var vi fremme ved et lille hus, i midten af ingenting. Dog var placeringen perfekt, med udsigt over en nærliggende sø og stor mulighed for forbipasserende vildt.
Eftermiddagen blev brugt på afslapning og kanosejlads, indtil Marias forældre kom forbi. I bagagerummet havde de en lerduekaster, haglbøsse og ammunition – den stod på lerdueskydning, hvilket var enormt sjovt at prøve. Efter skydningen, stod den på lækker aftensmad og afslapning, inden vi gik til køjs.
Tirsdag morgen sov vi længe, hvorefter vi gik ned til vandet og satte kanoerne i, med håb om at der var fisk i den ruse, som vi havde sat ud dagen forinden. Desværre havde vi ikke haft heldet med os, så frokosten blev uden friskfanget fisk. Efter frokosten pakkede vi sammen og gjorde rent i hytten, inden turen gik retur mod Marias hjemstavn. Her stoppede vi forbi en jagtbutik i Bording for at kigge lidt, inden turen gik hjem til Marias forældre i Ikast. Her nåede vi en kop kaffe, før Marias mor kørte os til Herning, hvor vi fangede et tog retur med Odden og København.

//Andreas

Ingen kommentarer:

Send en kommentar