onsdag den 6. april 2016

Udklip fra Canada del 5


Nu er det efterhånden noget tid siden vi alle fire var i Canada, og det er derfor også tid til det sidste udklip fra turen.


Efter nogle dejlige dage på Camp Nemo sluttede vi turen af med de samme søde spejdere, som vi mødte først på turen i baptistkirken. De afholdte et arrangement kaldt Cup Car Rally i det lokale supermarked. Bævere, ulve og tropspejdere havde lavet deres egne biler, der var udsmykket på forskelligvis. Disse biler skulle konkurrere om, hvilken der kunne gøre hurtigst ned af en høj rampe.I konkurrencen kunne man vinde emblemer for flottest udsmykket bil, hurtigst bil osv. Det var et rigtig vellykket arrangement med spændte børn, aktive forældre og nysgerrige lokale, der alle havde en god dag.

Efter dette arrangement var vi et smut hjemme ved en af spejderne kaldt Beth. Hun var sød at låne sit badeværelse ud, da vi alle fire lugtede af bål fra dagene på Camp Nemo, og virkelig trængte til et bad inden vi skulle på flyveren. Herefter tog vi ud i lufthavnen, hvor vi kom vellykket hjem, alle trætte og fyldt med indtryk efter en helt fantastisk tur.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar