mandag den 2. maj 2016

På tur til det Jyske

Tilbage i december fra Andreas og Harald et smut forbi Spejdercenter CPH.
Her havde Maria og jeg planlagt lidt forskelligt, så drengene kunne se hvad vi egentlig brugte vores tid på og ikke mindst hvad København har at byde på :-)

Nu var tiden så kommet til at drengene skulle gengælde, så vi måtte et smut forbi Odden og se hvad det egentlig er de går og laver.

Hele turen boede vi ude i Roverknuden, et dejligt sted og med minimalt mobilsignal - herligt!
Rovenknuden er ikke noget fancy sted, men der er hvad man skal bruge og tilmed en brændeovn hvilket gør det hele endnu mere hyggeligt.

På den første dag fik vi lov til at prøve kræfter med nogle af de aktiviteter Odden har at byde på for både spejdere og erhvervskunder. Dagens første aktivitet var bueskydning, hvilket hurtigt udviklede sig til en lille konkurrence.


Da det var frokost tid lavede vi tarteletter og vi fik besøg af Sus, som er GEÅ vejleder på Houens Odde. Efter frokost var det tid til endnu en aktivitet, denne gang var det øksekast. 


For to byboer som Maria og jeg, var det skønt at være et smut forbi Odden, hvor der er så meget natur lige uden for døren. Maria fandt endda hvad hun kalder det perfekte træ. 


Om aftenen blev der spillet Ludo i skæret fra stearinlysene og ellers snakket og grinet til den store guldmedalje. Dag to bød på lidt mere aktivitet, Harald ville gerne vise os noget af det han blandt andet går over laver, så vi skulle med i værkstedet også var der ellers undervisning i hvordan man svejser. 


Produktet blev, med hjælp fra Kennth som arbejder på Odden, nogle meget fine figurer, som var lige til at tage med hjem og pynte i GEÅ lejligheden. 


Efter frokost var især et hit! Haralds passion for traktorer er ikke til at tage fejl af og nu var tiden kommet. Maria og jeg skulle omskoles til at køre traktor også! Det tog lidt tid, men med kyndig hjælp kom vi afsted fra Stensgården og satte kursen ud mod Gilwell hytterne. 


Nu er vi tilbage på CPH og har gang i vores tusind projekter. Der er efterhånden ikke langtid tilbage, men vi har dog et par ture endnu inden vi tak for denne gang :-D 

//Katrine

Ingen kommentarer:

Send en kommentar