lørdag den 12. marts 2016

Udklip fra Canada del 2

Det er hårdt at komme hjem til hverdagen igen, mailboksen er fyldt og vi har masser at se til :-)
I skal dog ikke snydes for endnu en fortælling om vores herlige tur til Canada!

Vores søndag gik med et besøg hos "The Alders" hos 401st. Spejdergruppe i Toronto
Her var vi med i kirke, hvor vi blandt andet overværede at en af spejderne, endelig havde gjort sig fortjent til sit tørklæde.


Efter gudstjenesten havde vi lidt tid til at snakke med alle dem, som gerne ville hilse på os.
Vi fik også overrakt et Canadisk spejdermærke, som man modtager når man har planlagt og fortaget en international rejse.

Vi skyndte os videre, hvor vi skulle til Rover Round table, hvor vi erfarings udvekslede med nogle af Torontos rovere. Her blev det også tid til at spille ultimate frisbee og lege British bulldog, i dagens anledning omdøbt til Danish bulldog.


Mandag blev vi hentet og kørt rundt i Toronto af Beth, en utrolig sød spejder, som vi var kommet i kontakt med hjemmefra. Der var ikke det af Toronto vi ikke fik set og sikke mange historier vi fik med på vejen. Et af vores stop var et stykke uden for centrum, så vi kunne kigge ud over vandet, ind mod downtown Toronto.

Om Aftenen skulle vi til Ishocky kamp. Reglerne havde vi læst op på hjemmefra, vi skulle jo nødig ligne turister ;-)Kampen stod mellem hjemmeholdet Toronto Maple leafes og Tampa Bay lightning, fra Florida.
Det blev ikke til en sejr for hjemmeholdet, men vi havde det i hvert faldt sjovt og nød den hyggelige stemning i arenaen. Og når ja, så fik vi da også set en slåskamp på isen.

Følg med når vi fortæller mere om vores tur snart :-)

//Katrine

Ingen kommentarer:

Send en kommentar