tirsdag den 8. marts 2016

Udklip fra Canadaturen


Nu er vi alle fire kommet hjem intakte, ved godt mod og en helt masse spejderoplevelser rigere for nøj, hvor har vi oplevet meget de 10 dage vi har været afsted. 

Torsdag d. 25 februar tog vi afsted til Canada, med sommerfugle i maven og fulde af forventninger til hvad der skulle ske. Jeg vil starte med at fortælle en lille smule om de første par dage.


Efter en solid flyvetur landede vi i Toronto om aftenen, og fandt hurtigt vores lejlighed, som vi havde lejet. Dagen efter stod den på byvandring i Toronto, og vi fik et godt overblik over byen bl.a. fra CN Tower, hvor vi kom 300 meter op. Herudover tog vi til Niagara Falls, der næsten er et must når man er i den del af Canada. Det var super flot at se det kæmpe store vandfald, hvor vandet konstant fossede ud. Derudover var der også mulighed for at komme ind bag ved vandfaldet, hvor man ikke kunne undgå at blive en lille smule våd.
Her er et billede fra om aftenen, hvor de oplyser vandfaldet med forskellige farver. 

I løbet af dagen gik vi rundt i den lokale by, hvor der var en stor gade med forskellige forlystelser lige fra Frankensteinshus, udsmykkede biografer og lækre slikbutikker. 

Det var en lille beskrivelse af den første del af turen. Følg med og læs flere udklip på bloggen i løbet af ugen. 

// Maria

Ingen kommentarer:

Send en kommentar