torsdag den 14. januar 2016

Afslapning!

Efter et halvt år med utrolig meget at se til, var vi alle fire samlet på Houens Odde.
Andreas havde inviteret til fødselsdag - en god undskyldning for at holde fri for en gangs skyld :-)

Fredag aften lavede vi burgere, Harald og jeg tog ud for at handle og efterlod Andreas og Maria hjemme på Odden. Da vi kom tilbage, var Andreas og Maria på jagt efter is til dessert - Maria var ikke særlig tilfreds med, at Andreas kastede med sne efter hende.

Lørdag skulle vi holde fødselsdag. Andreas' familie kom også på besøg på Odden, midt i alt kage spisningen skulle Harald til nytårskur i sin spejder gruppe, men det betød jo bare mere kage til alle de andre ;-)
Lørdag aften efter Andreas' familie var taget hjem, var vi igen tilbage på vores efterhånden vante pladser på sofaen!... Manglende motivation for at rejse sig for at lave mad gjorde, at der hurtigt blev vurderet at det jo også var en mulighed at bestille mad.. Alligevel endte Maria dog med at lave kartoffelmos med bacon, mens Andreas og jeg lå på hver sin sofa og halv sov til filmen Frozen.

Søndag fandt vi en smule energi til at gå en tur på Odden, smukt som altid.

Alt i alt en meget rolig weekend - det var helt rart bare at kunne slappe af! Nu venter en ny uge med masser af spændende ting og om godt en måned, er vi på vej på studietur :-D

//Katrine

Ingen kommentarer:

Send en kommentar