torsdag den 21. januar 2016

GEÅ TurTirsdag morgen, da solen stod op over et køligt og snebelagt Danmark var Harald, Andreas, Katrine, og jeg på vej mod Tommerup til et dejligt gensyn med hinanden, og vores dejlige vejledere Morten og Sus.

Vi befandt os på Andreas' hjemstavn, mere nøjagtigt i Højfyns friluftscenter, der er Tommerup gruppes helt nye spejderlokaler, som var de helt perfekte omgivelser for os det næste døgns tid.

Det var et døgn, hvor der var tid til refleksion. Tid til at stoppe op og se hvad vi har lavet det sidste halve år, og hvordan vi har udviklet os hver især. Der var også tid til at se fremad, hvad vil vi opnå det sidste halve år vi har tilbage?

Når nu vi var samlet alle sammen, skulle vi også forbedre os til de kommende arrangementer vi har sammen. Heriblandt Workshoppen om GEÅ-Spejder, som vi afholder på lørdag til Korps Weekenden. Det var sjovt, men også lidt bizart, at der er andre som snart skal til samtale og overtage ens egen stilling.

Vi var i det kreative hjørne og fik alle trænet vores tegne færdigheder en smule. 


Endeligt afsluttede vi dagen med en forsinket julefrokost, hvor Andreas og Katrine havde sammensat en lækker 3-retters menu, hvilket var helt vildt lækkert.


Onsdag morgen var vi fire GEÅ'er overladt til os selv, og fik struktur på flere af vores kommende aktiviteter. Til sidst sluttede vi en hyggelig tur af i Odense inden Katrine og jeg hoppede på toget tilbage mod København, og Andreas og Harald i Berlingo'en tilbage til Odden.

// Maria

Ingen kommentarer:

Send en kommentar