onsdag den 20. juli 2016

Hvor blev tiden af?


Der har været lidt stille på bloggen, vi har haft travlt med Landsmøde, GEÅ tur og ikke mindst vores outtro tur. Lige om lidt hænger vi vores GEÅ tørklæder ind i skabet, pakker vores ting og tjekker ud.
Det er en smule mærkeligt og vemodigt, men nye og spændende ting venter.


Andreas:
Min sommer skal gå med at komme på plads i min nye by, Randers, og jeg skal have fundet et studiejob, så jeg har mulighed for at tjene lidt ved siden af min SU. Efter sommerferien starter jeg (forhåbentligt) på kommunikationsuddannelsen på DMJX, hvor jeg skal læse de næste par år.
Selvom det er en smule trist at stoppe her, vil jeg huske tilbage på en masse gode oplevelser med nogle gode kollegaer, specielt de to piger på Spejdercenter CPH. Vi har lavet en masse ting sammen og lært hinanden virkelig godt at kende, så det bliver også mærkeligt ikke at skulle afsted på ture med dem, eller arbejde sammen Harald mere.
Farvel og tak herfra. Vi ses forhåbentligt et sted i spejderland!

Maria:
Nu er de sidste dage som giv-et-år spejder ved at være talt. Hjemme i lejligheden hænger et billede med et citat, hvor der står: ”nyd hver dag du har kun et år”. Det har virket lidt cheesy i ny og næ men nu, hvor jeg sidder og ser tilbage har jeg virkelig nydt det seneste år, både med arbejdsopgaver og mine søde kollegaer. Det er sjovt at tænkte på, hvor godt os fire giv-et-år-spejdere har lært hinanden at kende her det seneste år, og hvordan vi nu fordeler os rundt i landet. Jeg bliver i København, hvor jeg (forhåbentligt) skal læse statskundskab, men inden da smutter jeg en tur til udlandet på sommerferie, så får jeg forhåbentlig tid til at fordøje nogle af min mange gode spejderminder fra i år. Farvel og tak for denne gang :-)

Harald: 
Jeg har nu pakket hele mit værelse sammen på Houens Odde og er klar til at køre hjem til Sdr, Jylland. Jeg skal bruge min sommerferie på sommerlejr i uge 27 og 28 og derefter skal jeg arbejde på en gård, tidligt op for at malke køer og vedligehold holde bygninger og maskiner på gården. Den 24 oktober starter jeg på grundforløbet som skov og naturteknikker, og de næste 4 år kommer til at gå med en skov arbejder Udd. Jeg vil særligt huske min GEÅ tid, som en tid hvor jeg har lært rigtig mange spændene og flinke mennesker at kende. Jeg har haft 3 super seje GEÅ kollegaer der altid har været i humør til at have det sjovt og komme med udfordringer af den ene eller anden slags. Tak for denne gang, og på gensyn ude i den store spejder verden.

Katrine:
Det har været et helt igennem fantastisk år, med mange udfordringer og ikke mindst helt igennem fantastiske oplevelser - et år som GEÅ, kan bare ikke opsummeres i et blogindlæg ;-)
Min nye base bliver i Jylland, hvor min sommer skal gå med at pakke flyttekasserne ud igen og med at arbejde. Når efteråret kommer, begynder jeg på sidste del af den uddannelse jeg var igang med før jeg startede som GEÅ og i sommeren 2017 kan jeg kalde mig færdig uddannet.
Jeg glæder mig til at sidde og tænke tilbage på et helt ubeskriveligt år, hvor jeg har mødte nogle helt igennem fantastiske og ikke mindst dygtige mennesker på min vej og når ja, så venter nye spejder projekter da også :-D Tak for denne gang.


Tak fordi I har læst med og fulgt vores rejse, vi giver nu stafetten videre og håber at de fire nye GEÅ'ere vil overtage bloggen efter sommerferien.

//Katrine


Ingen kommentarer:

Send en kommentar