tirsdag den 8. december 2015

På GEÅ tur i København

Så er det ved at være noget tid siden i har hørt noget fra os. Men det er nu ikke fordi vi ikke laver noget. Vi har blandt andet været på en lille tur sammen som GEÅere, nu skal i bare høre.

Trisdag kl. 14:30 satte Andreas og jeg kursen mod det store KBH, vi var på spejder centeret CPH ved aftensamdstid. så aftenen gik med at hyggesnakke, og historier om hvad der var sket siden sidst vi havde været samlet.

Onsdag morgen kl 10:00 var kursen sat mod Refshaleøen hvor vi skulle ud at katre op under loftet i de to B&W haller, hos Urban Ranger Challenge, her stod den på personlige og ikke mindst team udfordringer.
Efter en lille klatretur var vi Torvehallerne, hvor vi fik et lækkert måltid mad. Der var en fiske handler som selv var spejder, så han gik meget op i at vi fik noget af hans gode fisk. Efter vores middag som var gået op i fisk, gik vi op en kaffe bar og fik en kop kaffe og lidt kage til den søde tand.


Inden dagen skulle have sin ende vi et smut i Tivoli og se alle de flotte lys op til jul, det var utroligt flot at se alle de lys og farver. Det var min første gang i Tivoli, det glemmer jeg ikke foreløbig.
 Onsdag aften gik med at vi alle fire lå i en bunke på sofaen og 1, 2, mange film.

 

Torsdag blev brugt på at snakke om hvad, hvor og hvordan, i forbindelse med vores GEÅ studietur. Vi var også ude at skøjte. på et lille stykke is som de to skønne GEÅ-piger havde fundet ikke så langt fra sydhavnen. Så er der ikke mere  københavnsk eventyr for nu, da Andreas og jeg skulle  tilbage på arbejde på Houens Odde og pigerne helt sikkert også havde nogle ting de skulle have styr på inden weekenden.

MOJN
//Harald

Ingen kommentarer:

Send en kommentar