tirsdag den 10. november 2015

Tunesere besøg på i København


Her er lige et lille opslag fra København. I mens Andreas og Katrine nød deres sidste dage i det eksotiske Portugal, fik vi fint besøg i Danmark.

Vi havde fornøjelsen af at have besøg af de to tunesere Fadwa og Maher i forbindelse med projektet FLOW. Her var spejdere fra vidt forskellige steder i Danmark samlet på Spejdercenter CPH for at høre om FLOW. I løbet af eftermiddagen kom de med gode input til hvordan Future Leaders Of the World skal se ud og formes i fremtiden.
Det var rigtig fedt at høre om hvordan spejderarbejdet har gjort en forskel i Tunesien, men også i Danmark, samt at se frivillige med mod på at bære projektet videre, så vi kan rykke verden - bare en lille smule mere. Efter dette fine møde, har de dygtige medarbejdere bag FLOW i samarbejde med Fadwa og Maher, brugt hele sidste uge på at få en helt masse formalias på plads til det fremtidige FLOW Projekt.Kiki, Peter og jeg havde en hyggelig eftermiddag med Maher og Fadwa, hvor vi viste dem rundt i København, hvilket der lige kom et lille selfie ud af.
Fadwa og Maher er nu fløjet hjem igen til det varmere Tunesien, mens resten af os er blevet hjemme i kulden.

// Maria
Ingen kommentarer:

Send en kommentar