torsdag den 24. september 2015

The Color Run

Som giv-et-år spejdere på Houens Odde deler vi ikke kun lejlighed med hinanden, men også med centerets internationale volontører. Dette medfører også, at vi af og til tager ud og laver forskellige sociale ting sammen udenfor arbejdstiden. Tidligere har vi lavet ting på centret, som kajaksejlads, klatring eller andre af aktiviteterne. I lørdags drog vi dog til Kolding, for at være med til The Color Run.

The Color Run er kort fortalt et 5 km løb, hvor der flere steder på ruten står frivillige og kaster farvepulver på løberne. Det betyder også at løbet ikke kun handler om at komme gennem ruten på kortest tid, men at der ikke bliver taget tid, så man blot kan koncentrere sig om at have en fest.
Arrangørerne skriver selv på deres hjemmeside, at "The Color Run er verdens sjoveste løb, med to enkle regler: Du skal komme i hvidt tøj. Og der må ikke være noget som helst, der er hvidt på dig, når du er kommet igennem de 5 km."
Fænomenet startede i USA og har i løbet af de sidste tre år spredt sig rundt omkring verden, med flere millioner løbere i mere end 30 lande.

Foto: Jacob Schultz
Foto: Jacob Schultz
Foto: Jacob Schultz
Foto: Jacob Schultz
Som det kan ses på billederne, havde vi en fest med at kaste farve på hinanden både før under og efter løbet. Volontørlejligheden på Houens Odde bærer dog stadig en lille smule præg af, at vi alle var fyldt med farvepulver da vi kom tilbage på centeret.

// Andreas

Ingen kommentarer:

Send en kommentar